Året jag blir mamma!

2016 och bebisen gjorde det kloka valet att inte komma precis innan 2015 tog slut. Känns skönt att få en bebis i början av året istället för de sista självande minuterna på det förra. Däremot är bebis klar och kan komma när det behagar, dock går de flesta över tiden. Nu är jag i vecka 38 och en graviditet i bristningsgräns är 40 fullgångna veckor. Sen tillåts man gå över tiden två veckor innan man blir igångsatt. Får se vad vår lilla bebis bestämmer sig för ❤️ Än så länge har jag själv ingen panik eller brådska. Har faktist börjat bli nervös igen, dels över förlossningen men också den ”lilla” detajen att jag ska bli förälder – mamma! Jag är både sjukt redo och samtidigt vet jag ju ingenting om hur det kommer bli. Tror dock det ger sig så snart bebis ligger på min mage istället för inuti den! 

  
Bild från sodfläget igår. Spenderade på riktigt HELA dagen i soffan med mannen, såg hela första säsongen av Marco Polo. Perfekt nyårsdag utan baksmälla! Älsk. Och min fina julklappsmorgonrock är verkligen det bästa plagget. Misstänker att jag och bebis kommer mysa på riktigt bra i den också ❤️

Nyårsafton spenderades förresten hemma, perfekt så man kan gå och lägga sig snabbt och slippa åka hem mitt i natten. Hett tips till höggravida! Vi fick besök av Fredriks kompis och så åt vi massor med gott. Vi köpte färdigt paket med olika skaldjur från delikatessen Erssons här i Fruängen. Jag hoppade över ostronen men hummern, havskrabban och vitlöksbrödet slank ner i en himlans fart. Vi spelade spel, skålade in nyåret på balkongen och hade en väldigt bra kväll!

Idag ska vi nog försöka göra lite nytta, med tanke på att klockan snart är 12 så har vi åtminstone några timmar på oss att ta tag i saker och ting. I och med att nedräkning till bebis närmar sig måste vi renovera klart det sista (tapetsera matrum, måla dubbeldörrarna med massa glas + tillhörande dörrfoder. Jag kommer nog mest hjälpa till med att plocka bort julpyntet från granen…

Puss!

/emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *