God Jul ❤️

Nu har julafton passerat och vi njuter av en dag hemma i lugn och ro. Julafton spenderades i Uppsala och vi åkte hem till Sthlm igår igen, helt slut hela bunten (jag, mannen och sexåringen). Detta trots att julafton var ganska lugn så blir man lite trött av att åka tåg, resa och vara jättegravid (i alla fall jag)…

  
Vår fina julegran. ?

Bebisens huvud är fixerat vilket innebär att den sitter fast med huvudet ganska långt ner i bäckenet vilket helt klart känns. Riktigt obehagligt, ont och jobbigt emellanåt (det ilar, sticker och skär i ljumskarna och fogen mitt fram). Jag är less på den smärtan! Jepp. Sen har min foglossning taggat ner lite igen (tack och lov) för ett par dagar sedan hade jag olidlig foglossning sedan en vecka tillbaka. Alltså smärta som håller en vaken om nätterna och gör det omöjligt att ligga i sängen-ont. Som tur är är just foglossningen lite bättre, åtminstone i början på dagen. Jaja, tror det kommer vara ganska tungt och segt sista veckorna innan bebis ?

  
Magen förra söndagen, den har sjunkit en del nu och det beror nog mycket på att bebis är fixerad och ligger längre ner…

I julklapp av Fredrik fick jag en gosig morgonrock! Hurra!! Den jag haft ”tillfälligt” några år kommer från Ikea och är ganska skabbig och omysig. Denna är HIMELSK! Den är gosig, mjuk, helt i flanell och ingen läskig plastig fleece, lite längre i modellen och bäst av allt – den går fortfarande att stänga helt även i mitt höggravida tillstånd! I alla fall när jag står upp ☺️

  
Nu tänkte jag tvätta bort min ansiktsmask, måla naglarna och sen lägga mig för att läsa lite bok! Mysig annandag jul! ❤️

/emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *