Hej kl 4.30

Jahopp. Antar att min nya grej (har iofs flera nya grejer) som höggravid är att sova uselt? Här om natten kunde jag knappt somna om efter en vända på toa (jag har haft tur som gravid som knappt behövt gå upp på natten och kissa förrän en bit över vecka 30, nu är jag i vecka 36). Jag hade en jävla halsbränna! Ny gravidgrej. Inte alls kul, typ ”värre än foglossningen” konstaterade jag. Skulle jag aldrig ha sagt, för nu är jag uppe sen kl 4.30 på grund av att jag inte kunde ligga i sängen utan att det skar som knivar i båda mina sidor/höfter/ben. Skitsvårt att sova när minsta rörelse gör förjävla ont! Gick upp för att hitta min TENS-apparat men den är borta? Undrar om Fredrik städat undan den? Suck. Ligger i soffan och har för närvarande inte ont! Alltid en win. Men har en känsla av att jag inte kommer vara så fit for fight när det väl blir dag…

Så hittills måste jag säga att min graviditet inte varit så jävla för hemsk, speciellt inte eftersom jag blev sjukskriven och har kunnat vila min foglossning till en bra nivå. Fram till nu? En annan grej (av de grejer som tillkommit denna gravida kropp) är att mina fötter och vrister svullnade upp rejält igår. Man kunde inte se mina fotknölar, som att jag aldrig haft några. Verkligen njutbart med stockar till fötter och ben!

Skulle gärna somna en stund här på soffan men det går sådär. Bebis fick lite hicka men det brukar inte hindra mig från att sova… Det är väl min jakt på TENS-maskinen som väckte mig för mycket! Oh well.

Något lite roligt och pyssligt! Igår tog jag tag i och slutförde (typ) projektet att sy en mobil att ha över bebisens säng. Är faktiskt ganska stolt! Slutresultatet kommer :)

   
  
 
Hoppas ni sover gott just nu!

/emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *