Älskar min man!

Skryt- och kärlekssliskvarning!

Jag har älskat min Fredrik (min man – iiih!), i princip sedan dagen vi blev ihop (efter några månaders vänskap) och jag blir ta mig tusan bara mer och mer kär i karln! Det går liksom inte att hejda sig. Efter mer än fyra år tillsammans (bebisen kommer förmodligen runt det datum vi firar 4,5år ihop, alltså 19e januari) så älskar jag honom mer än någonsin – att kärlek kan fortsätta växa och bli mer och mer är helt fantastiskt. Är bara så genomlycklig och har varit det i vår relation konstant under våra år tillsammans. Nu kanske det låter lite för bra för att vara sant? Men så är det! De fåtal gnabb och bråk vi har haft beror snarare på vem som för tillfället gjort mest hemma med matlagning, tvätt och så vidare. Inga djupgående problem som att man har olika värderingar eller fundamental uppfattning om viktiga saker eller något man personligen tycker är superviktigt men den andra skiter i osv. Så. Himla. Skönt. Och jag är så glad att jag har hittat den perfekta personen för mig och som jag får vara så kär i!

IMG_2064

Bara titta på honom! Hur kan man inte låta bli att bli glad av att se på honom (jag vet att jag är superopartisk här;). Min fantastiska man (!) som jag känner så mycket för, som jag har så roligt med och som är lika kär i mig tillbaka. Så lyxigt och obeskrivligt bra. Love you plenty baby!

Just saying!

/emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *