Hallå igen!

Sommaren. Eh. Inte värd. Men semester har jag haft! Tre veckors ledigt och första veckan fullkomligt badade i solsken och värme när vi var på besök nere i Skåne, resten av semester förgylldes med regn och rusk. Skönt att vara ledig i alla fall!

Det var ca sju svåra år sen jag var inne här och skrev någon rad. Har lite dåligt samvete. Även fast jag mest skriver här för min egen skull, vet ju inte vilka ni tappra själar är som tittar in här då och då :) Men jag har lite kreativitet på lut! Jag köpte för ett par månader sedan en kamera av det bättre slaget just i syftet att spela in YouTube-film. Alltså kortare filmer om smink, skönhetsprodukter, tutorials osv. Har storartade planer såklart, men har inte riktigt kommit igång. Men! Spelade in min första film i helgen när jag sminkade mig, hade tänkt göra en film med ”voice over” – att jag pratar in ljudet först efter jag spelat in filmen, och förklarar vad jag gör. Insåg i går att själva redigerandet av filmen är det som tar tid! Att spela in är ju den ”lätta” biten (nåja, vet ju ännu inte hur bra det kommer bli…), man bara kör. Men att klippa ihop och trixa så att det faktiskt blir ok att titta på? Förstår att de som lägger upp tre-fyra filmer i veckan jobbar med just YouTube (läs: avis).

Hyser hopp! Det kommer nog gå vägen! Tänkte att jag t ex skulle kunna ha lite bröllops-tema med sminkningar (eftersom jag ska sminka mig själv på den stora dagen måste jag ju öva och välja ut rätt look) och kanske även lite bröllopspyssel (dekorationer). Måste bara ta mig tiden och få den att räcka till!

Tills dess – puss å kram på er!

/emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *