Statusuppdatering

Hej! Länge sedan nu. Ni anar inte hur lite tid jag har haft över och hur mycket som ska göras efter jobbet. Phu. Och då blir man inte alltför kreativ och sugen på att skriva privat kan man lugnt säga. Igår fotade vi vår lägenhet och det blev minst sagt superfina bilder! Nu inväntar vi den perfekta lägenheten som bara vi vill köpa (troligt!) och hoppas med andra ord att vi vinner en budgivning (har redan förlorat tre), i samma veva lägger vi ut vår lägenhet till försäljning. Blir en spännande tid framöver och jag har ingen aning om var vi kommer hamna tillslut (vi kollar lägenheter kors och tvärs i trakterna vi bor och även i trakter jag aldrig ens besökt).

I helgen blir det återhämtning efter veckans sena kvällar med städning, undanplockning av alla prylar som man har överallt, putsa på skåpdörrar och göra rent under badkaret. Kul kvällar! Knappt så jag har pratat med min kära sambo, ska bli skönt med en lugn helg med endast organisering av ett förråd och en lägenhetsvisning. Och träna – det måste jag göra både lördag och söndag!

Ha en fin fredag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *