Well… Det där tålamodet?

Man kan nog inte vara otålig när det kommer till att köpa ny bostad. Vi har tittat på två lägenheter och jag är redan i upplösningstillstånd. Först ville jag ha den vi tittade på i söndags, sen av en slump tittade vi på en annan igår och då kände jag (likt i söndags, fast 100 gånger mer) den bara måste vi köpa. Nu. Så jag är lite smått labil och man ska nog inte lita blint på vad jag säger numera i och med att jag ville ha båda lägenheterna vi tittat på (i alla fall till en början, den första vill jag inte alls ha längre), och då har vi bara börjat titta runt. Vi var med i budgivningen på den vi blev kära i igår, men tyvärr skenade det i väg för mycket med tanke på den väldigt höga månadsavgiften. Synd, så synd. Den var ganska nybyggd, fräsch och fin. Låg ganska nära där vi bor nu. Väldigt många fördelar. Minus för avgiften och det lite mindre vardagsrummet. Men annars – kärlek. Men, eftersom kärleken inte var besvarad ska jag försöka gå vidare nu och inte elda upp mig så mycket när vi går på nästa visning och jag ska försöka hejda den första känslan som kommer över mig (typ; jag bara dööör här måste jag bo). Min stackars sambo. Tur att han håller huvudet mer kallt än jag och kommer få oss levande ur det här äventyret.

Puss å hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *